Το docfest άνοιξε την αυλαία του

25/11/2020

                                                                           

Το 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ - docfest άνοιξε την αυλαία του την Τρίτη 24 Νοεμβρίου και μας καλωσόρισε για ακόμη μία χρονιά στο φαντασιακό κόσμο του, υποσχόμενο να μας ταξιδέψει μέσα από μοναδικές ταινίες σε μια νέα πραγματικότητα. Η πρωτοφανής ανταπόκριση του κοινού, με περισσότερα από 4.000  άτομα, από τις πρώτες κιόλας ώρες συνέβαλε στο να στεφθεί με ιδιαίτερη επιτυχία η έναρξη και του φετινού docfest.

 Για έξι ολόκληρεςημέρες, ο καθένας από εμάς μπορεί να ανακαλύψει τον μαγικό κόσμο του ντοκιμαντέρ από την άνεση του σπιτιού του, μέσω του ειδικά διαμορφωμένου επίσημου ιστότοπου του Φεστιβάλ. Οι χρήστες, συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους και δημιουργώντας το προσωπικό τους προφίλ, μπορούν με πολύ εύκολο και γρήγορο τρόπο να συνδεθούν και να παρακολουθήσουν όλες τις δράσεις του Φεστιβάλ, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα μέχρι και την Κυριακή 29 Νοεμβρίου.

Αυτή τη χρονιά θα έχουμε την ευκαιρία να στοχαστούμε και να ονειρευτούμε μέσα από 90 ιστορίες ταινιών οπού ξεχώρισαν για την ιδιαιτερότητα των θεμάτων και τον τρόπο καταγραφής τους. Σε μια προσπάθεια να φέρουμε τουςδημιουργούς και το κοινό πιο κοντά, κάθε ταινία συνοδεύεται από συνέντευξη με τον σκηνοθέτη, ως απάντηση στην έλλειψη της φυσικήςπαρουσίας δίνοντας στο κοινό την ευκαιρία να γνωρίσει τους δημιουργούς ντοκιμαντέρ.


Εγγραφή στο Docfest Newsletter